Top-Banner

ДЮШ

Петък, 10 Февруари 2023 11:42

Спартак Пловдив сключи договор за съвместна дейност със СУ „Васил Левски“

Днес 10.02.2023 между ПФК Спартак Пловдив и СУ „Васил Левски“ Пловдив се сключи договор за съвместна дейност, свързана с обучение и развиване на подрастващи футболисти. 

Целите и амбициите на ръководството на Спартак са да привличаме и осигуряваме най-добрите условия за обучение и тренировки на талантливи деца от Пловдив и региона. 

Директорката на СУ „Васил Левски“ Пловдив, Ружка Генова и нейната заместничка госпожа Михаела Стайкова ни запознаха с условията, които училището предоставя на своите възпитаници. Условията отлично отговарят за постигане на нашите общи цели и амбиции.

Училището разполага с общежитие и стол за хранене. Учебна програма е изготвена професионално, така че  децата да могат да съчетават учебния процес в училище и провеждането научебно-тренировъчния процес във ПФК Спартак.

Благодарение на Спортното училище в Пловдив са се образовали и възпитали десетки световни и олимпийски шампиони на България. Настоящия екипа от учители и възпитатели е запазил духа и полага всички усилия да продължи традицията на училището. 

Предлагаме Ви линк към сайта на училището, за да се запознаете подробно с реда и условията за кандидатстване: https://suvlevski.com/

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2024 Всички права запазени

Search